Forest je osnovan 2003. godine, i namenjen je rekreativnim vežbačima, pojedinačnim programima za pripremu sportista, kao i osobama sa specifičnim potrebama. Grupne i Individualne programe sprovode licencirani treneri, profesori sporta, a takođe postoji i saradnja sa medicinskim ustanovama, spa centrima i centrima za masažu.
Da biste imali zadovoljavajući program i tretman u Forestu, molimo Vas da zakažete probni trening, koji je besplatan. Probni trening podrazumeva osnovno testiranje koje uključuje proveru vašeg trenutnog zdravstvenog stanja, kao i definisanje specifičnog cilja koji želite da ostvarite. Cilj ovakvog planiranja za svoju svrhu ima uvid u kojoj je meri ostvarenje vašeg cilja moguće, a da pritom izbegnemo neželjene situacije i povrede.

Veljko Tomić

Rođen 1987. godine, trenerskim radom se bavi više od sedam godina, diplomirao na Fakultetu za sport i Fizičko vaspitanje.
Diplomski rad – Kondicijska priprema rekreativaca: primena grupno vođenih aerobika i insaniti programa.

Veljko TomićDiplomirani profesor sporta
Srđan Ilić

Rođen 1981. godine, trenerskim radom se bavi više deset godina, dilpomirao na Fakultetu za sport i Fizičko vaspitanje.
Diplomski rad – Uloga fizičke aktivnosti u prevenciji i lečenju gojaznosti kod dece.

Srđan IlićProfesor sporta
Milan Maslarević

Rođen 1983. godine, trenerskim radom se bavi više od 12 godina, diplomirao na Višoj trenerskoj školi na Fakultetu za Sport i Fizičko vaspitanje. Trenutno student medicinske škole.
Diplomski rad – Fizička aktivnost osoba obolelih od Astme

Milan MaslarevićViši trener rekreacije